360 CREATIVE SERVICES

Voor 360Inspiration is constante innovatie, verandering en transformatie een dagelijkse routine.
Ons streven is om de ‘business opportunities’ die onze klanten in gedachten hebben, om te zetten in concrete ideeën. Vanwege de vele verschillende markten waarin wij opereren en de grote ervaring die we de afgelopen jaren opgebouwd hebben zijn wij erin getraind om constant bruggen te bouwen tussen visies en vereisten enerzijds en toekomst scenario’s anderzijds.

Op basis van deze kennis en ervaring hebben we een nieuw service ontwikkeld: 360° Creative Services. Bestaande uit een totaalpakket van verschillende workshops. Elke workshop is erop gericht om aan uw specifieke wensen te voldoen en u te helpen uw ideeën om te zetten in commerciële successen.

Op deze website een overzicht van deze workshops. U kunt een of meerdere workshops kiezen of u kunt beginnen met een ‘360° Direct’ workshop om een ‘quick & dirty’ totaalpakket te krijgen van trends naar visies tot concepten. Daarnaast kunt u ons natuurlijk altijd om advies vragen.

360 Creative Services zijn verdeeld in 3 niveaus: Inspiration, Scenario & Strategy en Concepts. Ieder niveau bevat verscheidene workshops. Voor Wie? beschrijft voor wie de workshops interessant en relevant zijn. Wat? beschrijft het doel en de inhoud van de workshops.

Voor een overzicht van het totale pakket klik op "Overiew workshops" boven aan de pagina.